Hogewandmodel (lucht-lucht)

Hogewandmodel (lucht-lucht)

De Highwall AircoHeaters zijn elegante en stille binnenunits die hoog aan de muur worden gemonteerd. Gekoppeld aan de bijhorende buitenunit koelt of verwarmt deze Hoog aan de wand Inverter Warmtepomp op een uiterst energiezuinige manier een ruimte en filtert het de binnenlucht. Via een afstandsbediening of wandbediening kan u de gewenst temperatuur nauwkeurig instellen. Deze modellen zijn te verkrijgen in een standaarduitvoering of in een designuitvoering. Contacteer ons voor meer info!

Vloermodel (lucht-lucht)

Vloermodel (lucht-lucht)

Deze krachtige binnenunit wordt laag tegen de muur opgehangen zoals een klassieke radiator. Ideaal voor zolderruimtes of slaapkamers met schuine wanden. Gekoppeld aan de bijhorende buitengroep kan je zowel in de zomer als in de winter genieten van comfortabele temperaturen. Contacteer ons voor meer info!

Inbouwmodel (lucht-lucht)

Inbouwmodel (lucht-lucht)

Een inbouwunit is een toestel dat verticaal (bvb achter een kastwand) of horizonaal (bvb boven een valse plafond) kan worden ingebouwd en via een kanalisatie en roosters de ruimte koelt of verwarmt. De temperatuur kan men regelen met een wandbediening. Samen met de bijhorende buitengroep is dit een milieuvriendelijke en comfortabele manier van koelen of verwarmen. Contacteer ons voor meer info!

Cassetteunit (lucht-lucht)

Cassetteunit (lucht-lucht)

Aircocassettes worden meestal voorzien in kantooromgevingen of commerciële lokalen. De cassette wordt centraal ingebouwd in het valse plafond (bvb structuurtegels) en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warme of koude lucht in grotere lokalen. In combinatie met de buitengroep kunnen de uitgeruste lokalen energiezuinig en milieubewust verwarmd en gekoeld worden.

Plafondonderbouw (lucht-lucht)

Plafondonderbouw (lucht-lucht)

De plafondonderbouwunits zijn door hun groter koelvermogen vooral geschikt voor industriële, commerciële of technische lokalen (bijvoorbeeld serverlokalen, winkels,...). Ze worden horizontaal onder het plafond gemonteerd en voorzien van een bijhorende buitengroep.